Teori U processen - forandringsdesign

Fornyelsesprocessen - Teori U!

Fornyelsesprocessen er uhyre vigtig i en stadig mere foranderlig verden. Vores eneste faste holdepunkt er faktisk foranderligheden. Derfor er det også givende at se på vores virksomhed og på den måde vi møder markedet med nye øjne en gang imellem.

Teori U sætter en formaliseret ramme ind over processen som i al sin enkelhed går ud på at finde kilden/identiteten og derfra se verden. Hvor er markedet på vej hen. Hvor er teknologien på vej hen. Hvor er samfundet på vej hen. Forandringsprocessen leder frem til at ny stærk drivkraft og nye veje.

At guide igennem denne proces er det vi har gjort i mange år - når vi har været med til skabende nærvær i forandringsprocesser, produktlanceringer, identitetsskift, relanceringer osv. Det nye er, at nu vil vi også skilter med at vi kan!

Derfor har vi opgraderet os selv med en Teori U uddannelse i fornyelsesledelse hos Unfolding Fields. Det har gjort os selv skarpere og givet bureauet en nærværende fornyelse og en dybere forankring i vores kernekompetencer.

Kontakt Søren Rasmussen på 20 95 20 62 og hør mere om hvordan vi kan samarbejde om DIN fornyelse...

Teori U fornyelsesproces - skabende nærvær